logo-mini
Nano Office

Nano Office

Interior Design / Tehran

One of the important challenges in designing procedure was having slightest changes in the reconstruction.
The employer in the first meeting expressed that the budget for this project is limited demanding for best design with low budget. The interior design of the project was designed in such a way that its performance would be best suited to its users, which included students and staff of the complex, based on available spaces. So, At the entrance a large open space was considered.
We moved the Pantry space that was inappropriately located to a blind spot to be out of first view. This complex had a group work space that its area reduced due to its weak function.
We also organized the room of the secretary to excel it.

Unit Area - ArchiFab
Before After
Map & Sections - ArchiFab
Solar Diagrams - ArchiFab
Nano Office - ArchiFab
Nano Office - ArchiFab
Nano Office - ArchiFab
Nano Office - ArchiFab